FUARLAR

ITM 2016 Fuarı’na katılan Digimania (DM Makine) standında . Bu yıl fuarda ilk defa Türkiye pazarında tanıttığı çözümler de vardı.Patenti kendine ait olan 10Print parça pamuk baskı makinesini de sektörle tanıştırdı.

Birçok sebepten dolayı dijital tekstil ve kumaşın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir ve daha artarak devam edecektir. Şu anda dijital baskı, tekstil sektöründeki vazgeçilmezi olacaktır.fu1 fu2 fu3

Yeni modelimiz olan 10Print ise kendi patentli ürünümüz olup direkt parça pamuk, polyester ve ipek kumaşlara basmak için tasarlanmıştır. Bu makinemizde serigrafi ile dijitali birleştirdik. Serigrafi mantığı ile renkli tişörtler için beyaz boyayı dışarıda basarak çok daha az maliyetli ve hızlı baskılar sunmaktayız. 110x65cm maksimum baskı alanına sahip olan makinemiz, A4 ebatında saatte 80 adet baskı yapabilmektedir. Patentli sistemimiz sayesinde sürekli arkadan kumaş besleyerek seri üretim yapılabilmektedir. Makinemiz, fiyat performans açısından göstermiş olduğu başarı ile rakiplerinin önüne geçiyor.